Το φθινόπωρο θα περιμένουν 800.000 οικογενειάρχες για να πάρουν το επίδομα τέκνων - iefimerida.gr

Το φθινόπωρο θα περιμένουν 800.000 οικογενειάρχες για να πάρουν το επίδομα τέκνων

Το φθινόπωρο θα περιμένουν 800.000 οικογενειάρχες για να πάρουν το επίδομα τέκνω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αργοπορημένη υποβολή των δηλώσεων φαίνεται πως κράτησε πίσω και τις διαδικασίες για το επίδομα παιδιών με αποτέλεσμα οι περισσότεροι από τους 800.000 δικαιούχους αντί να λάβουν το επίδομα παιδιών μέσα στον Ιούλιο, θα πρέπει να περιμένουν το φθινόπωρο.

Αιτία η απόφαση της κυβέρνησης να θέσει ως προαπαιτούμενα για τη χορήγηση των νέων επιδομάτων την ηλεκτρονική υποβολή και την εκκαθάριση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος των δικαιούχων, την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων-υπεύθυνων δηλώσεων (εντύπων Α21) και τον εξονυχιστικό έλεγχο των δηλούμενων σ' αυτές στοιχείων.

Η ανάγκη να ολοκληρωθούν πρώτα όλες αυτές οι χρονοβόρες διαδικασίες σε συνδυασμό με την πρωτοφανή καθυστέρηση με την οποία ξεκίνησε φέτος η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων θα έχουν ως συνέπεια οι περισσότεροι δικαιούχοι να αρχίσουν να λαμβάνουν τα νέα επιδόματα από τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ