Νέα επίσκεψη – Στην Ελλάδα την Κυριακή ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών - iefimerida.gr

Νέα επίσκεψη – Στην Ελλάδα την Κυριακή ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έρχεται μόνο ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Ελλάδα, αλλά και ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λου. Ο Αμερικανός πρόκειται να επισκεφθεί την Ελλάδα την Κυριακή για να συζητήσει σχετικά με την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ενωσης για να υποστηριχθεί η ανάπτυξη.

Ο Λου πρόκειται να φθάσει στην Αθήνα μετά τη λήξη της συνόδου των υπουργών Οικονομικών και των κεντρικών τραπεζιτών της Ομάδας των Είκοσι (G20) στην Μόσχα το Σαββατοκύριακο.

Η επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών [Γιάννη Στουρνάρα] πρόκειται να γίνει μερικές ημέρες πριν ο Έλληνας πρωθυπουργός συναντηθεί με τον Αμερικανικό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στην Ουάσινγκτον, την 8η Αυγούστου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ