«Βασιλιάς» για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μπουρούσης - Υπέγραψε στη Ρεαλ - iefimerida.gr

«Βασιλιάς» για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μπουρούσης - Υπέγραψε στη Ρεαλ

«Βασιλιάς» για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μπουρούσης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης της Ρεάλ θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και συμφώνησε για συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Καρδιτσιώτης σέντερ αποτελεί προσωπική επιλογή του Πάμπλο Λάσο, ο οποίος στο πρόσωπο του πρώην ερυθρόλευκου εντόπισε τον πολυσύνθετο ψηλό ο οποίος μπορεί να βοηθήσει τη Ρεάλ και να ανεβάσει και άλλο το επίπεδο της έτσι ώστε να φτάσει στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Ο Μπουρούσης βρίσκεται από το πρωί στη Μαδρίτη, πέρασε χωρίς πρόβλημα τις ιατρικές εξετάσεις, συζήτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από τη «βασίλισσα».

Με την υπογραφή του στην ισπανική ομάδα, ο Ελληνας διεθνής συνεχίζει την καριέρα του εκτός ελληνικών συνόρων, μετά το σκάνδαλο του 2011 και την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Ο 29χρονος σέντερ που μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ, στην Μπαρτσελόνα, στον Ολυμπιακό και στην Αρμάνι Μιλάνο, είχε κατά μέσο όρο 14 πόντους και 8,3 ριμπάουντ στην περσινή Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ