Λάσπη και σκουλήκια «τρέχουν» από τις βρύσες των σπιτιών στη Νέα Μανωλάδα - iefimerida.gr

Λάσπη και σκουλήκια «τρέχουν» από τις βρύσες των σπιτιών στη Νέα Μανωλάδα

Λάσπη και σκουλήκια «τρέχουν» από τις βρύσες των σπιτιών στη Νέα Μανωλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν μπορούν να πιουν. Να κάνουν μπάνιο. Να πλύνουν ρούχα. Οτιδήποτε απαιτεί τρεχούμενο νερό, οι κάτοικοι της Νέας Μανωλάδας αδυνατούν να το πραγματοποιήσουν. Γιατί τις τελευταίες δύο εβδομάδες, όταν ανοίγουν τις βρύσες βλέπουν να τρέχουν λάσπη και σκουλήκια! Οι κάτοικοι της περιοχής είναι σε απόγνωση ενώ περιμένουν τη λύση από τον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Ακόμη κι αυτό όμως τους τρομάζει. «Επικοινωνήσαμε με το δήμο και μας είπαν πως θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα ρίχνοντας στο δίκτυο περισσότερο χλώριο. Είναι δυνατόν;», είπε στην εφημερίδα «Πατρίς» ένας από τους αγανακτισμένους κατοίκους που αναγκάζονται να κάνουν μπάνιο αλλά και να πλένουν τα ρούχα τους με εμφιαλωμένο νερό, το οποίο εννοείται πως είναι το μόνο που πίνουν αυτό το διάστημα.

«Πήγα να κάνω μπάνιο και περπάταγαν τα σκουλήκια πάνω μου. Αναγκαζόμαστε να κάνουμε μπάνιο με εμφιαλωμένο νερό. Δεν μπορούμε να πλύνουμε τα ρούχα μας. Το δοκίμασε η γυναίκα μου και τα ρούχα γέμισαν σκουλήκια», πρόσθεσε ο κάτοικος περιγράφοντας την τραγική κατάσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ