ΣΥΡΙΖΑ: Σταγόνα στον ωκεανό του Μνημονίου η μείωση του ΦΠΑ - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Σταγόνα στον ωκεανό του Μνημονίου η μείωση του ΦΠΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Σταγόνα στον ωκεανό του Μνημονίου η μείωση του ΦΠΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μέσα στα μνημονιακά συντρίμμια της ισοπέδωσης μισθών και συντάξεων, των απολύσεων και των εξοντωτικών φόρων, ο κ. Σαμαράς βλέπει σταθεροποίηση και ανάπτυξη», σημειώνει - σε ανακοίνωσή του - το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού.

«Είναι δε τέτοιος ο κυνισμός και η υποκρισία του», συνεχίζει η ανακοίνωση, «που επιλέγει τη μέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου για να παρουσιάσει τη νέα εκδοχή του success story του».

«Η καθυστερημένη και προσωρινή μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση φαντάζει ως σταγόνα στον ωκεανό της καταστροφικής πολιτικής του μνημονίου, μιας πολιτικής που γκρεμίζει τα πάντα συθέμελα στη χώρα. Τραγικά μόνη και αναξιόπιστη, η κυβέρνηση μπορεί να κάνει δηλώσεις αισιοδοξίας και ανάκαμψης, τα μνημονιακά της καύσιμα όμως έχουν τελειώσει προ πολλού», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ