Παππάς (Χρυσή Αυγή): Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι χειρότερη από την τουρκοκρατία - iefimerida.gr

Παππάς (Χρυσή Αυγή): Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι χειρότερη από την τουρκοκρατία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτα προκλητικός για ακόμα μια φορά απο το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσης Αυγής Χρήστος Παπάς ο οποίος έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει πραξικόπημα την επιστροφή της δημοκρατίας την 24 Ιουλίου του 1974 και ψευτοεθνάρχη τον αείμνηστο Καραμανλή επειδή δεν επανέφερε το Συνταγμα πριν την 21 Απριλίου του '67 αλλά το Σύνταγμα του '52 . Μάλιστα έκανε λόγο για ανώμαλη εξέλιξη ανωμάλου καταστάσεως.

Το λόγο ζήτησε αμέσως ο Αδωνις Γεωργιάδης κάνοντας λόγο για ανήκουστα πράγματα που λέγονται από το βήμα της Βουλής, ότι όσα είπε ο κ.Παππας ξεπερνούν κάθε όριο και είναι επιεικώς αχαρακτήριστα.

Στη συζήτηση παρενέβη και ο κ.Μειμαράκης λέγοντας οτι όσα είπε ο κ.Παπας είναι ανάξια σχολιασμού και συζήτησης. Όμως ο κ. Παπας δεν έμεινε μόνο εκεί χαρακτήρισε την κυβέρνηση της ΝΔ χειρότερη από την τουρκοκρατία και την τουρκική κατοχή!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ