Βενιζέλος για μείωση ΦΠΑ στην εστίαση: Ετσι πρέπει να γίνεται η διαπραγμάτευση - iefimerida.gr

Βενιζέλος για μείωση ΦΠΑ στην εστίαση: Ετσι πρέπει να γίνεται η διαπραγμάτευση

Βενιζέλος για μείωση ΦΠΑ στην εστίαση: Ετσι πρέπει να γίνεται η διαπραγμάτευση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«H διαπραγμάτευση πρέπει να γίνεται έτσι», είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση.

«Η μείωση του ΦΠΑ στέλνει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλη την αγορά, σε όλη την οικονομία, σε όλα τα νοικοκυριά», παρατήρησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και συνέχισε: «Βεβαίως, πρέπει να περάσει στην κατανάλωση και πρέπει να ενισχύσει τη φορολογική μας συνείδηση, την έντιμη συμπεριφορά όλων μας, μεταξύ μας και στη σχέση μας με το κράτος. Γιατί μόνον έτσι και το κράτος μπορεί να γίνει και πρέπει να γίνει έντιμο απέναντι στους πολίτες. Γιατί έχουμε και εδώ πολύ μεγάλο πρόβλημα».

Εξηγώντας τη σημασία που έχει η συγκεκριμένη ενέργεια, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε λόγο για «παραδοχή των θεσμικών μας εταίρων και της τρόικας πως η μάχη δίνεται στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, της ανάπτυξης».

«Πρέπει να αυξήσουμε τον παρονομαστή του κλάσματος. Μόνον έτσι θα αντιμετωπίσουμε το μεγάλο ζήτημα της χώρας, της κοινωνίας, που είναι η ανεργία», κατέληξε ο κ. Βενιζέλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ