Ο βομβιστής της Βοστώνης στο εξώφυλλο του Rolling Stone – «Ενα συνηθισμένο παιδί που έγινε τέρας» [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο βομβιστής της Βοστώνης στο εξώφυλλο του Rolling Stone – «Ενα συνηθισμένο παιδί που έγινε τέρας» [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πως ένας δημοφιλής, πολλά υποσχόμενος μαθητής μετατράπηκε σε σκληροπυρηνικό ισλαμιστή και τέρας». Το περιοδικό Rolling Stone, στο τεύχος Αυγούστου, κυκλοφορεί με τον βομβιστή της Βοστώνης Τζοχάρ Τσαρνάεφ στο εξώφυλλο και μια ανάλυση για το ότι υπήρξε ένα συνηθισμένο παιδί της Αμερικής.

Εχει ήδη προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην Αμερική, που σημαίνει ότι το θρυλικό περιοδικό πέτυχε το στόχο του. Στη σελίδα του περιοδικού στο Facebook, μια αναγνώστρια σχολίασε: «Κοιτάξτε, το Rolling Stone περιβάλλει με γκλαμουριά την τρομοκρατία. Δεν θα αγοράσω αυτό το τεύχος ούτε κανένα άλλο τεύχος στο μέλλον».

Μέχρι σήμερα, στη σελίδα του στο Facebook αναρτήθηκαν σχεδόν 5.000 σχόλια για το εξώφυλλο του. Ένα από αυτά που φέρει την υπογραφή Lindsey Williamson, αναφέρει: «Τι χαστούκι στο πρόσωπο της σπουδαίας πόλης της Βοστώνης και των θυμάτων από τις βομβιστικές επιθέσεις στο μαραθώνιο».

Οι δυο βόμβες που πυροδότησαν τα αδέρφια Tσαρνάεφ στον Μαραθώνιο της Βοστώνης τον Απρίλιο στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και τραυμάτισαν σοβαρά 260. Ο Τζοχάρ, ο μικρότερος αδερφός, είναι αυτός που επέζησε από το ανελέητο κυνηγητό των αστυνομικών.

Ο βομβιστής της Βοστώνης στο εξώφυλλο του Rolling Stone – «Ενα συνηθισμένο παιδί που έγινε τέρας» [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ