Mπακογιάννη: Ο Τσίπρας να στείλει τον Διαμαντόπουλο στην τρίτη δημοτικού - Να μάθει ελληνικά και ιστορία - iefimerida.gr

Mπακογιάννη: Ο Τσίπρας να στείλει τον Διαμαντόπουλο στην τρίτη δημοτικού - Να μάθει ελληνικά και ιστορία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Καλό είναι να μάθουν ελληνικά και ιστορία οι 30-40 άνθρωποι που ευτελίζουν το κοινοβούλιο», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στη ρήση του Αρη Βελουχιώτη για τα «γουναράδικα», που χρησιμοποίησε στην ολομέλεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι, η κ. Μπακογιάννη είπε: «Υπάρχει θέμα αν ο (Αλέξης) Τσίπρας δεν καλέσει τον βουλευτή να του πει: "Πήγαινε στην τρίτη δημοτικού". Να διαβάσει ο κ. Διαμαντόπουλος σε ποια εποχή τα έλεγε αυτά ο Άρης Βελουχιώτης».

Σχετικά, εξάλλου, με το κυβερνητικό έργο, η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση είναι καταδικασμένη να πετύχει πρέπει να πετύχει, πρέπει να μακροημερεύσει». Σημείωσε, πάντως, ότι η κυβέρνηση οφείλει να διορθώσει την «έλλειψη σχεδιασμού», ενώ εξέφρασε την την ανησυχία της πως, λόγω «προχειρότητας», ενδέχεται να «ακυρωθεί η μεταρρυθμιστική προσπάθεια».

Στην ερώτηση για το αν υπήρξε πρόταση για υπουργοποίησή της κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό, η βουλευτής απάντησε πως δεν έγινε κάποια τέτοια επαφή, ξεκαθαρίζοντας, όμως, ότι δεν την ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή να αναλάβει κάποιο χαρτοφυλάκιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ