Ξεκινούν οι μετεγγραφές 2.654 φοιτητών -Η διαδικασία ολοκληρώνεται τέλος Ιουλίου - iefimerida.gr

Ξεκινούν οι μετεγγραφές 2.654 φοιτητών -Η διαδικασία ολοκληρώνεται τέλος Ιουλίου

Ξεκινούν οι μετεγγραφές 2.654 φοιτητών -Η διαδικασία ολοκληρώνεται τέλος Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την Πέμπτη ξεκινούν οι εγγραφές των 2.654 φοιτητών που πληρούσαν τα απαραίτητα κριτήρια για την μετεγγραφή τους σε τμήματα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ και καλούνται να προσέλθουν προσωπικά ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου τους στη Γραμματεία του Τμήματος υποδοχής τους προκειμένου να υποβάλουν αίτηση εγγραφής προσκομίζοντας αντίγραφο της ηλεκτρονικής τους αίτησης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναγράφονται σε αυτή.

Στην περίπτωση που οι φοιτητές δεν διαθέτουν αντίγραφο της ηλεκτρονικής τους αίτησης μπορούν να το εκτυπώσουν από την ιστοσελίδα του υπουργείου πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους.

Η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών ολοκληρώνεται την Τετάρτη 31 Ιουλίου ενώ η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων ολοκληρώνεται μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ