Καλάσνικοφ έξω από την ΓΑΔΑ- Κακοποιοί πυροβόλησαν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ - iefimerida.gr

Καλάσνικοφ έξω από την ΓΑΔΑ- Κακοποιοί πυροβόλησαν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές Αγριας Δύσης εκτυλίχθηκαν νωρίς το πρωί έξω από την ΓΑΔΑ, όπου άγνωστοι οι οποίοι επέβαιναν σε αμάξι, άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες του iefimerida.gr, το επεισόδιο έγινε όταν το αυτοκίνητο το οποίο ήταν εν κινήσει πέρασε έξω από την ΓΑΔΑ στην οδό Κεδρηνού 63 και οι δράστες άνοιξαν πυρ με Καλάσνικοφ κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ οι οποίοι προσπάθησαν να τους σταματήσουν για έλεγχο.

Από τους 20 περίπου πυροβολισμούς των δραστών, δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα ευρεία επιχείρηση για τον εντοπισμό των κακοποιών.

Σύμφωνα με δηλώσεις ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι πυροβολισμοί να είναι αντίποινα για την πρόσφατη σύλληψη δύο φερόμενων μελών των «Πυρήνων», ή αντίποινα της συμμορίας του Μάριο Κόλα για τον θάνατο του Εντσον Λίκα και του θείου του Φλαμούρ Σινανι.

Παράλληλα εξετάζεται και το ενδεχόμενο οι δράστες να ήθελαν να πραγματοποιήσουν κάποια εγκληματική ενέργεια και να φοβήθηκαν από την παρουσία των αστυνομικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ