Zώδια τα Τεταρτιανά - iefimerida.gr

Zώδια τα Τεταρτιανά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άρης και Κρόνος συνεργάζονται για να σου φτιάξουν το κέφι. Γιατί είσαι ακόμα μουτρωμένος, είπαμε;

Κριός

Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σε βάζει να πας καλούδια στην γιαγιά σου στο δάσος. Γιατί όμως, Κοκκινοσκουφίτσα, πήρες τον απαγορευμένο δρόμο; Ο κακός λύκος είναι μόνο η αρχή. Ναι, όλα δείχνουν ότι έχεις μεγάλη όρεξη για περιπέτεια.

Ταύρος

Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σού κλείνει με νόημα το μάτι και εσύ πρέπει επιτέλους να το πιάσεις το υπονοούμενο, ό,τι κι αν αυτό σημαίνει ή συνεπάγεται. Μερικές φορές, όταν το τρένο περνάει, εμείς πρέπει να μπαίνουμε μέσα και όπου μας βγάλει.

Δίδυμοι

Άρης και Κρόνος ανεβάζουν τα ερωτικά ντεσιμπέλ και εσύ μέσα σε μια νύχτα σχεδόν είναι σαν να αλλάζεις πίστα και προτεραιότητες. Όλα είναι εδώ και ό,τι χρειάζεται είναι να συνδεθείς με το παλιό καλό σου κέφι και με τον εαυτό σου τον πιο αλέγκρο, που είναι έτοιμος να ξελογιάσει ό,τι κινείται δίπλα του. Εεε ναι, πρέπει πάλι να αρχίσεις να λες τα καλά ανέκδοτα που ξέρεις.

Καρκίνος

Ο Άρης και ο Κρόνος έρχονται σαν συμπαντικοί γιατροί να σου απαλύνουν όλους τους πόνους και τα άγχη. Παραμέρισε τον καθωσπρεπισμό σου και μπες μέσα στο παιχνίδι των ευκαιριών με τσαμπουκά και χάρη. Τώρα, πώς συνδυάζεται ο τσαμπουκάς με τη χάρη είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, αλλά εδώ είναι που πρέπει να βάλεις την έμπνευσή σου να δουλέψει.

Λέων

Εντάξει, είσαι ο βασιλιάς, αλλά σου παίρνει και πολύ χρόνο αυτό το σταριλίκι και αυτή η ενέργεια που καταναλώνεις για να κρατήσεις την καρέκλα σου. Καμιά φορά να κρατάς το τιμόνι δεν είναι απαραίτητα ό,τι καλύτερο, αφού χάνεις τη διαδρομή προσέχοντας αποκλειστικά τον δρόμο και όχι τη θέα. Το σύμπαν ξέρει ότι πιέζεσαι πολύ και αυτό που σου ψιθυρίζει στο αυτί είναι «χαλάρωσε». Βρες τον τρόπο και χαλάρωσε, αλλιώς δεν θα δεις προκοπή.

Παρθένος

Τσόπα, τσόπα, και μην κλαις. Κάτι αλλάζει και αλλάζει επιτέλους στη σωστή κατεύθυνση. Ο Άρης και ο Κρόνος συνεργάζονται και τα πράγματα έχουν αρχίσει επιτέλους να «ξεκουνάνε», παρόλο που εσύ νιώθεις ότι είσαι κολλημένος στο βάλτο και έχεις μια ροπή προς το δράμα.

Ζυγός

Ο Κρόνος και ο Άρης σε κάνουν να νιώθεις ότι όλα είναι εφικτά. Δεν είναι ότι δεν έχεις δυσκολίες, είναι όμως που μπορείς και πάλι να βλέπεις τις δυσκολίες σαν προκλήσεις. Ε voila, με τέτοια θετική ματιά μόνο καλά πράγματα μπορεί να συμβούν, αφού πια εστιάζεις στο θετικό (και στο ωραίο, για να μην ξεχνιόμαστε).

Σκορπιός

Ο Άρης και ο Κρόνος φέρνουν μια συνεργασία πολλά υποσχόμενη μια ανάσα πιο κοντά. Ναι, αν απλώσεις το χέρι σου μπορείς και να την πιάσεις. Μην απελπίζεσαι με το τι δεν γίνεται και εστίασε στο τι γίνεται. Στον έρωτα θα ήταν καιρός πια από το φανταστικό να περάσεις στο αληθινό.

Τοξότης

Ο Άρης και ο Κρόνος σε βοηθούν να υλοποιήσεις κάποια σχέδιά σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι ξεσφίγγει το λουρί ούτε ότι θα ξεχάσουν οι πάντες τις κακοτεχνίες του χθες. Με σκληρή δουλειά και επιμονή μπορείς να αρχίσει πρώτα απ’ όλα να πείθεις τον εαυτό σου ότι μπορεί να τα καταφέρεις. Όσο για το άνετο και ανέμελο στυλάκι σου, να το χαίρεσαι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πάντα μπορείς να καθαρίζεις με αέρα.

Αιγόκερως

Ο Άρης και ο Κρόνος αστρομαγειρεύουν τα επαγγελματικά σου και όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο, παρόλο που ακόμα κλαίγεσαι και αν δεν δεις θεαματικές αλλαγές δεν ηρεμείς. Και όμως, και όμως, είναι ύβρις στη χαρά να βρίσκεις ενοχλητικά εξογκώματα. Όσο για τον έρωτα, είπαμε έχεις μια εύνοια, αλλά από την άλλη έχεις αρχίσει και το κουράζεις και το εξαντλείς.

Υδροχόος

Όταν οι άλλοι μένουν, εσύ συνεχίζεις. Πράγματι, οι μπαταρίες σου είναι πολύ θετικά φορτισμένες και μόνο καλά (σχεδόν) πράγματα συμβαίνουν αυτό το διάστημα (οκ, συμβαίνουν και κάποια όχι τόσο θετικά). Σε κάθε περίπτωση, το σύμπαν σου κλείνει με νόημα το μάτι. Πράγματι, θυμήθηκες πάλι τον καλό (αλανιάρη) εαυτό σου. Πρόσεξε όμως μην η γοητεία σου σε βάλει πάλι σε μπελάδες και θυμήσου αυτή τη φορά να μη δώσεις πουθενά υποσχέσεις.

Ιχθύες

Κρόνος και Άρης σου λένε «ψάρι, προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα». Οκ, μπορεί να μην σε θέλει ακριβώς όλη η χώρα, το σύμπαν όμως σου ψιθυρίζει στο αυτί. Μείνε προσηλωμένος στους στόχους σου, θυμήσου να είσαι ευχάριστος/η, μη λες συστηματικά ψέματα στον εαυτό σου και πήγαινε εκεί που σε περιμένουν με ένα καλωσόρισες στο στόμα και όχι εκεί που οι πόρτες είναι ερμητικά κλειστές. Καταλαβερδίνκος;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζούλη Αγοράκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ