Bloomberg: Το Eurogroup Working Group θα εγκρίνει δόση 2,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα στις 24 Ιουλίου - iefimerida.gr

Bloomberg: Το Eurogroup Working Group θα εγκρίνει δόση 2,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα στις 24 Ιουλίου

Bloomberg: Το Eurogroup Working Group θα εγκρίνει δόση 2
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 24 Ιουλίου αναμένεται να εγκριθεί η εκταμίευση δόσης 2,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα. Αυτό φαίνεται πως θα προκύψει από τη τηλεδιάσκεψη την οποία προγραμματίζουν για εκείνη την ημέρα τα μέλη του Eurogroup Working Group.

Τη πληροφορία αυτή ανέφερε το Bloomberg σε δημοσίευμά του, επικαλούμενο δηλώσεις αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Ενωσης ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Την προηγούμενη εβδομάδα οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης είχαν αποφασίσει τη χορήγηση 3 δισ. ευρώ στην Ελλάδα, από τα οποία τα 2,5 δισ. ευρώ θα εκταμιεύονταν τον Ιούλιο και τα υπόλοιπα 500 εκατ. ευρώ τον Οκτώβριο

Η εκταμίευση της δόσης των 2,5 δισ. ευρώ προβλέπεται να εγκριθεί από το EWG και το διοικητικό συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας μετά την πλήρη εφαρμογή των προαπαιτούμενων δράσεων και αφού οι χώρες της Ευρωζώνης έχουν ολοκληρώσει τις σχετικές εθνικές διαδικασίες τους, σύμφωνα με την απόφαση του Eurogroup της 8ης Ιουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ