Εύα Αντωνοπούλου μιλάει στο iefimerida: Με γοητεύει η αποκάλυψη της αλήθειας πίσω από τις ειδήσεις - iefimerida.gr

Εύα Αντωνοπούλου μιλάει στο iefimerida: Με γοητεύει η αποκάλυψη της αλήθειας πίσω από τις ειδήσεις

Εύα Αντωνοπούλου μιλάει στο iefimerida: Με γοητεύει η αποκάλυψη της αλήθειας πίσ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το απολογισμό της τηλεοπτικής σεζόν κάνει η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Ευα Αντωνοπούλου και αποκαλύπτει τα σχέδια της για το μέλλον.

Εάν κάνατε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε ποιον επιθετικό προσδιορισμό θα της αποδίδατε και γιατί;

Δύσκολη, καθοριστική και ανατρεπτική! Δύσκολη γιατί είχε πολλές δυσάρεστες ειδήσεις με πολλά μέτρα, περικοπές και ανεργία στους νέους στο 60%. Καθοριστική γιατί με αυτές τις εξελίξεις και με ύφεση για 6η χρονιά τίποτα δεν θυμίζει τον παλαιό τρόπο ζωής. Ανατρεπτική γιατί όλα μοιάζουν να ισορροπούν σε ένα τεντωμένο σχοινί και εκεί που λες καλοκαίρι είναι θα χαλαρώσουμε λίγο ξαφνικά ετοιμάζεσαι για εκλογες στο παρα πέντε! Όλα είναι ρευστά!

Τι είναι αυτό που σας γοητεύει περισσότερο στον τομέα της ενημέρωσης;

Η αποκάλυψη της αλήθειας πίσω από τις ειδήσεις και η έκφραση δυσνόητων γεγονότων με τρόπο κατανοητό! Η συνεχής ενημέρωση και η ειδησιογραφία είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία που γίνεται τρόπος ζωής πια.

Σε ποιο γεγονός από αυτά που έχετε μεταδώσει ή σχολιάσει κατά καιρούς θα θέλατε να ήσασταν παρούσα;

Στις εξελίξεις στην Τουρκία αλλά και στην Αίγυπτο! Εκεί όπου οι άνθρωποι αντιστέκονται και προσπαθούν να εξασφαλίσουν μια πιο ελεύθερη ζωή, εκεί όπου κυνηγούν τα όνειρα τους και δεν βουλιάζουν στον καναπέ.

Υπήρξε κάποιο κοινωνικό γεγονός που να σας λύγισε σαν άνθρωπο;

Το πρόσφατο τραγικό ατύχημα των 4 κοριτσιών και της μητέρας οδηγού που έχασαν την ζωή τους.

Μπορεί η ενημέρωση να είναι αντικειμενική σε ένα μεγάλο ιδιωτικό κανάλι;

Ναι φυσικά και μπορεί! Είναι ένας από τους βασικούς λόγους που με εκφράζει ο ΣΚΑΪ. Είναι και η βασική συνταγή της εκπομπής μας. Επιδιώκουμε συζητήσεις στις οποίες διατυπώνονται αντίθετες απόψεις και τα συμπεράσματα δικά σας! Εδώ τα ακούς όλα!

Τι σας αρέσει να βλέπετε στην τηλεόραση;

Όλα τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές με αγαπημένους τους Λυριτζή-Οικονόμου. Φυσικά το πρόγραμμα έχει πολλές ταινίες. Χαλαρώνω, ταξιδεύω και αποφορτίζομαι με μια καλή ταινία!

Ποια είναι τα συστατικά μιας πετυχημένης εκπομπής όπως η δική σας;

Τα γρήγορα αντανακλαστικά, οι εναλλαγές, η συνεχής ενημέρωση και η αντικειμενικότητα της ομάδας. Η τηλεόραση είναι συλλογική δουλειά. Ένας μόνος όσο καλός και αν είναι θα ''κρεμάσει'' αν η ομάδα δεν τραβάει.

Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να προσθέσετε στην εκπομπή σας;

Περισσότερη ακόμα επικοινωνία με τους τηλεθεατές μέσα από τα social media αλλά και με παρουσία στο στούντιο για να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς φίλτρα.

Είστε αισιόδοξη για το μέλλον της χώρας; πιστεύετε ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα ή χειρότερα;

Είμαι και προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δυστυχώς ακόμα και αν πιστέψουμε τους αισιόδοξους έχουμε πολύ και δύσκολο δρόμο μπροστά μας! Και αυτό γιατί η διαχείριση της κρίσης στις χώρες της Ευρώπης είναι πολύ κατώτερη των περιστάσεων με πολύ ολιγωρία.

Εάν μπορούσατε να βοηθήσετε μία ομάδα πολιτών ποια θα ήταν αυτή;

Τους ανέργους ! Είναι το ουσιαστικότερο και το μεγαλύτερο πρόβλημα στην χώρα μας.

Ποια είναι τα όνειρα και ποιοι οι στόχοι σας για την επόμενη ημέρα;

Στα όνειρα μου μια Ελλάδα χωρίς μεγάλη ανεργία, με προοπτική και ελπίδα για τους νέους. Να μην θεωρείται πολυτέλεια για όλους μας η εξεύρεση εργασίας. Σε προσωπικό επίπεδο να βελτιώσω την επικοινωνία μου με τους τηλεθεατές, να μπορώ να κάνω κατανοητά και απλά αυτά που παρουσιάζονται σύνθετα και ακατανόητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ