Τον πήρε το παράπονο τον Νίκο Δένδια: Αυτό που θέλει να κάνει, αλλά δεν μπορεί πια - iefimerida.gr

Τον πήρε το παράπονο τον Νίκο Δένδια: Αυτό που θέλει να κάνει, αλλά δεν μπορεί πια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτι απολύτως αθρώπινο, αλλά και εντελώς απαγορευτικό για αυτόν λόγω ιδιότητας επιθυμεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Να πιει έναν καφέ στο Φλοράλ στα Εξάρχεια!

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Δένδιας: «Πρέπει...να σας πω ότι μια από τις – μην το πω φιλοδοξίες – αλλά μία από τις επιθυμίες της ζωής μου είναι να ξανακάνω αυτό το οποίο έκανα παιδί, φοιτητής αν θέλετε, να ξαναπάω στο Floral να πιω έναν καφέ. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει και οι άνθρωποι οι οποίοι θεωρούν ότι τα Εξάρχεια είναι ένας χώρος εκτός νομιμότητας ή εν πάση περιπτώσει που μπορούν να δρουν με διαφορετικό τρόπο απ' ότι οι υπόλοιποι συμπολίτες μας, να αντιληφθούν ότι και τα Εξάρχεια έχουν ανάγκη την παρουσία της νομιμότητας και της Ελληνικής Αστυνομίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ