Παναγιώταρος: Να έρθει κάποιος από την Χ.Α. να επιβάλλει την τάξη στη Βουλή;- Καλαντζής: Τραγουδήστε «με ένα όνειρο τρελό» [βίντεο] - iefimerida.gr

Παναγιώταρος: Να έρθει κάποιος από την Χ.Α. να επιβάλλει την τάξη στη Βουλή;- Καλαντζής: Τραγουδήστε «με ένα όνειρο τρελό» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε έντονο κλίμα διεξάγεται η συζήτηση στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο κατά τη διάρκεια αντιδράσεων στην ομιλία του να προτείνει να φωνάξει κάποιον από το κόμμα του για να «επιβάλλει την τάξη μέσα στην αίθουσα».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, ο κ. Παναγιώταρος δήλωσε πως η Τρόικα θέλει να παρεμβαίνει διαρκώς στην ελληνική δημόσια διοίκηση και τάχθηκε υπέρ των δημοτικών αστυνομικών.

Οταν στην ομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής προκλήθηκαν ορισμένες αντιδράσεις, ο κ. Παναγιώταρος ζήτησε από τον προεδρεύοντα της Βουλής Γιώργο Καλαντζή, εάν χρειάζεται να φωνάξει κάποιον από την Χρυσή Αυγή για να εππιβάλλει την τάξη στην αίθουσα.

Η απάντηση του κ. Καλαντζή ήταν αφοπλιστική, καθώς είπε στον κ. Παναγιώταρο: «Στην ελληνική μουσική έχουμε ωραία τραγούδια, όπως το με ένα όνειρο τρελό...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ