06-07/07: Swing the City Fest με Γιώργη Χριστοδούλου - iefimerida.gr

06-07/07: Swing the City Fest με Γιώργη Χριστοδούλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To πρώτο Φεστιβάλ Swing στην Αθήνα είναι γεγονός! Το ελculture καλεί το Αθηναϊκό κοινό να χορέψει σε ρυθμούς Swing Jazz την Τετάρτη 6 και Πέμπτη 7 Ιουλίου στην Πλατεία Αβησσυνίας, στην καρδιά της πόλης.

Δημοφιλείς μπάντες της εγχώριας Swing μουσικής σκηνής ''Black Jack feat. Nastazia, Evi Siamanda & Sexteto, Penny & The Swingin’ Cats, The Swing Shoes feat. Eirini Dimopoulou'' σε συνεργασία με τους ''Athens Swing Cats'' θα μας μεταφέρουν για λίγο στη δεκαετία των 30s έτσι όπως υπήρξε στην Αμερική. Groups, dj sets από Angie, Γιώργο Καμπούρη, Μανώλη Οικονόμου, Γιώργη Χριστοδούλου και χορευτικά shows θα εναλλάσσονται ρυθμικά σε ένα άκρως καλοκαιρινό διήμερο με θέα την Ακρόπολη.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει και δωρεάν μαθήματα χορού (social dance) απολαμβάνοντας τις μουσικές επιλογές των DJ's και ταξιδεύοντας πάντα με τον ενθουσιασμό και την ενέργεια του Swing.
Το Swing the City Fest πραγματοποιείται με την υποστήριξη της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων, του Πολιτισμικού Οργανισμού Δήμου Αθηναίων και του 9. 84.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ