«Αγωνιζόμουν για δυο χρόνια να βρω δουλειά», αποκαλύπτει η πρωταγωνίστρια του Homeland [εικόνα] - iefimerida.gr

«Αγωνιζόμουν για δυο χρόνια να βρω δουλειά», αποκαλύπτει η πρωταγωνίστρια του Homeland [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πόσο κοντά έφτασε να εγκαταλείψει την υποκριτική πριν πάρει το ρόλο στο Homeland μίλησε η Κλερ Ντέινς στο τελευταίο τεύχος της Αμερικάνικης Vogue.

«Μετά το Emmy που πήρα το 2010 για το Temple Grandin δεν μπορούσα να βρω δουλεία. Τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα και ήμουν πολύ πληγωμένη. Δυο χρόνια χωρίς δουλειά ήταν κάτι πολύ βάρβαρο. Κάποια στιγμή άρχισα να σκέφτομαι μήπως αρχίσω να ασχολούμαι με την διακόσμηση, που μου αρέσει πολύ. Ενώ ένας κοντινός μου άνθρωπος γύρισε και μου είπε 'Ίσως η πραγματική σου επιτυχία να είναι η προσωπική σου ζωή».

Αυτό δήλωσε, εντελώς απρόσμενα και με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η -34χρονη πλέον- Κλερ Ντέινς στην Vogue. Προσθέτοντας «Όλοι μου έδιναν τα εύσημα, αλλά κανείς δεν μου έδινε δουλειά».

Άξιο επισήμανσης είναι ότι μέχρι τελευταία στιγμή σκεφτόταν να αρνηθεί τον ρόλο, καθώς βρισκόταν σε δίλημμα ανάμεσα σε αυτόν και στο να παίξει την γραμματέα του Λεονάρντο ντι Κάπριο στο J. Edgar Hoover. Δηλώνοντας σχετικά «Τελικά προτίμησα να είμαι εγώ το αφεντικό, παρά η γραμματέας του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Vogue Κλερ Ντέινς Homeland
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ