Ο Ρονάλντο που ξέρει από γυναίκες θέλει να αγοράσει το Playboy - iefimerida.gr

Ο Ρονάλντο που ξέρει από γυναίκες θέλει να αγοράσει το Playboy

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός από «Φαινόμενο», λάτρης του ωραίου φύλου και της καλής ζωής, ο Ρονάλντο είναι πλέον και επιχειρηματίας, ενώ σκοπεύει να γίνει και εκδότης.

Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο θέλει να αγοράσει την έκδοση του Playboy στη χώρα του, όπως γράφει σχεδόν το σύνολο του Τύπου στη Βραζιλία.

Στο χώρο των επιχειρήσεων δραστηριοποιείται εδώ και καιρό ο πρώην ποδοσφαιριστής. Εχει δικά του γυμναστήρια και νυχτερινά κέντρα στη Βραζιλία, όπως και μια διαφημιστική εταιρεία, που έχει τα δικαιώματα πολλών μεγάλων αθλητών της Βραζιλίας, συμπεριλαμβανομένου και του Νεϊμάρ.

Το περιοδικό Playboy στη Βραζιλία, είναι το τρίτο δημοφιλέστερο σε πωλήσεις, με πάνω από 250.000 αντίτυπα το μήνα. Ωστόσο, υπάρχει αισθητή μείωση σε σχέση με τη δεκαετία του 1990, όπου οι πωλήσεις του έφταναν το 1.000.000.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ