Ποιος είναι ο «καράφλας» των Πυρήνων της Φωτιάς - iefimerida.gr

Ποιος είναι ο «καράφλας» των Πυρήνων της Φωτιάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο «φως» έρχονται νέες πληροφορίες για τους δύο συλληφθέντες Πυρήνες της Φωτιάς, με την αστυνομία να εστιάζει αρκετά σε διάφορες πτυχές της καθημερινής τους ζωής προκειμένου να αντλήσει πληροφορίες για την τρομοκρατική τους δράση.

Ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων είναι ένας 30χρονος αντιεξουσιαστής γνωστός για την δράση του στον αναρχικό χώρο, ενώ μάλιστα είχε περιπέτειες με τον νόμο όταν είχε κάνει δήλωση ολικής άρνησης στράτευσης.

Ωστόσο, στη δημοσιότητα έρχονται νέες πληροφορίες για την δράση του δεύτερου 30χρονου των Πυρήνων, ο οποίος φέρεται να ανέβασε στο indymedia την προκήρυξη για την αποστολή του εκρηκτικού δέματος στον πρώην διευθυντή της Αντιτρομοκρατικής, ενώ στη συνέχεια φέρεται επίσης να έσκισε το προσχέδιο της προκήρυξης σε 48 κομμάτια και να το πέταξε στα σκουπίδια.

Ο 30χρονος, δουλεύει στο κρεοπωλείο του πατέρα του και σύμφωνα με την Καθημερινή το ψευδώνυμο με το οποίο ήταν γνωστός στην οργάνωση ήταν «ο Καράφλας».

Παράλληλα, από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ διαπιστώθηκε ότι ο ένας 30χρονος αντιεξουσιαστής συναντούσε τον «Καράφλα» σε απομακρυσμένα μέρη και στο αναρχικό στέκι «Ναδίρ» στο οποίο είναι αδύνατη η πρόσβαση των αστυνομικών και πολλές φορές έχει χαρακτηριστεί ως «άντρο» της αναρχικής βίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ