Οι θεολόγοι - μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» - iefimerida.gr

Οι θεολόγοι - μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θρήσκοι» φαίνεται πως είναι αρκετά από τα μέλη της τρομοκρατικής Οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», καθώς τέσσερα από τα συλληφθέντα μέλη της οργάνωσης, υπήρξαν φοιτητές στη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Ο τελευταίος... θεολόγος, είναι ο 30χρονος γνωστός αντιεξουσιαστής ο οποίος είχε μπει από τις αρχές Ιουνίου στο «μάτι» της ΕΛ.ΑΣ, ενώ άλλα τρία άτομα τα οποία έχουν συλληφθεί στο παρελθόν και κατηγορούνται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση, ήταν φοιτητές στη Θεολογική σχολή της Θεσσαλονίκης. Ανάμεσα τους, σύμφωνα με την Espresso είναι και ο μέχρι προσφάτως απεργός πείνας Κώστας Σακκάς.

Ο 30χρονος αντιεξουσιαστής- θεολόγος ο οποίος συνελήφθη για την αποστολή του εκρηκτικού δέματος στον πρώην διευθυντή της Αντιτρομοκρατικής, είχε φοιτήσει για δύο χρόνια στη Θεολογική Σχολή στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο διέκοψε τις σπουδές του προκειμένου να εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα. Η Αντιτρομοκρατική εκτιμά, πως κατά τη διάρκεια των σπουδών του ήλθε σε επαφή με άλλους «Πυρήνες» οι οποίοι έχουν ήδη συλληφθεί, με αποτέλεσμα όταν η οργάνωση δέχθηκε καίρια χτυπήματα μετά το μπαράζ συλλήψεων, να δημιουργήσει και αυτός έναν νέο πυρήνα της οργάνωσης.

Μετά τις τελευταίες συλλήψεις των δύο αντιεξουσιαστών, η Αντιτρομοκρατική αναζητά την γιάφκα των νέων «Πυρήνων», καθώς οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ είναι πεπεισμένοι πως οι δύο νεαροί έχουν στην κατοχή τους όπλα και εκρηκτικές ύλες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ