Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό την Τρίτη – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - iefimerida.gr

Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό την Τρίτη – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό την Τρίτη – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό στο Λεκανοπέδιο την Τρίτη καθώς οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ θα συμμετέχουν στην απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο.

Εξαιτίας αυτού, ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του προαστιακού όπου θα γίνει 24ωρη απεργία, ενώ τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ.

Παράλληλα, μετ' εμποδίων θα γίνουν τόσο οι πτήσεις, όσο και η πρόσβαση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Λόγω της απεργίας στον προαστιακό δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, ενώ η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας έχει ανακοινώσει στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 16.00.

Επιπλέον, και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ματαιώσεις δρομολογίων από σήμερα Δευτέρα έως την Τετάρτη λόγω της γενικής απεργίας της Τρίτης.

Τέλος, με εντολή της Αστυνομίας, θα είναι κλειστοί από τις 9.30 π.μ. οι σταθμοί του μετρό «Ευαγγελισμός», «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο», λόγω των κινητοποιήσεων.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ