Απολύτως ικανοποιημένη η Αριστερή Πλατφόρμα του Λαφαζάνη από το 30% στο συνέδριο - iefimerida.gr

Απολύτως ικανοποιημένη η Αριστερή Πλατφόρμα του Λαφαζάνη από το 30% στο συνέδριο

Απολύτως ικανοποιημένη η Αριστερή Πλατφόρμα του Λαφαζάνη από το 30% στο συνέδριο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόλυτη ικανοποίησή τους για το ποσοστό της τάξης του 30% που συγκέντρωσε η λίστα της στην ψηφοφορία του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Σε σχετική τους δήλωση χαρακτηρίζουν πολύ θετικό το ποσοστό και επισημαίνουν ότι «αυτό καταδεικνύει εμπιστοσύνη προς την «Αριστερή Πλατφόρμα» και επιβεβαιώνει τη μεγάλη και ανοδική απήχηση που συναντούν οι θέσεις και οι εναλλακτικές προτάσεις της όχι μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε όλη την Αριστερά και τον κόσμο της και ευρύτερα στην κοινωνία.»

Παράλληλα, δηλώνουν ότι «η «Αριστερή Πλατφόρμα» βεβαιώνει ότι μετά το ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμη από καλύτερες θέσεις να ενισχύσει τις προσπάθειές της για την ενότητα και την ριζοσπαστικοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και για τη συνεργασία και συμπαράταξη όλων των αριστερών δυνάμεων, κατευθύνσεις που συνιστούν την εγγύηση για την προοδευτική ανατροπή στη χώρα και μια κυβέρνηση της Αριστεράς, η οποία, στηριγμένη στους μεγάλους εργατικούς - λαϊκούς αγώνες, θα βγάλει τη χώρα από την κρίση, ανοίγοντας νέους προοδευτικούς και σοσιαλιστικούς ορίζοντες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ