Και η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS καταγγέλλει τη Δημόσια Τηλεόραση - iefimerida.gr

Και η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS καταγγέλλει τη Δημόσια Τηλεόραση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τους δημιουργούς αντιδράσεις για το περιεχόμενο της Δημόσιας Τηλεόρασης εκφράζει και το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS για την προβολή τηλεοπτικού κοινωνικού μηνύματος χωρίς την έγκριση του δικτύου.

Σε ανακοίνωση του το Δίκτυο αναφέρει πως στην εκπομπή «Η φυλή των φίλων» του Κώστα Αρβανίτη, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5 και στο πλαίσιο της συνέντευξης του υφυπουργού για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση κου Παντελή Καψή, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ότι στο πρόγραμμα της ΕΔΤ την προηγουμένη μέρα (11/7) μεταδόθηκε τηλεοπτικό κοινωνικό μήνυμα του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS.

Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS διευκρινίζει με το παρόν ότι ουδέποτε ήρθε σε επαφή με το νέο τηλεοπτικό φορέα ΕΔΤ, ούτε ασφαλώς προώθησε σε αυτόν οποιοδήποτε κοινωνικό μήνυμα για αναμετάδοση. Η οργάνωση είχε επανειλημμένως συνεργαστεί με την ΕΡΤ Α.Ε. στο πλαίσιο χορηγιών επικοινωνίας αλλά και γενικότερα, με τελευταία περίπτωση αυτή της πανελλαδικής εκστρατείας εθελοντικών καθαρισμών ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ 2013, η οποία έχει ολοκληρωθεί από τις 10 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ