Τα γραφεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ περικύκλωσαν οι δημοτικοί αστυνομικοί - iefimerida.gr

Τα γραφεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ περικύκλωσαν οι δημοτικοί αστυνομικοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχώρησαν οι δημοτικοί αστυνομικοί, η οποία πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους.

Στη λεωφόρο Συγγρού και τα γραφεία της ΝΔ έφτασε ξανά η μηχανοκίνητη πορεία των δημοτικών αστυνομικών και στην είσοδο συναντήθηκαν με τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Ντόρα Μπακογιάννη, με τους οποίους είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία. Μάλιστα η κυρία Μπακογιάννη αν και δέχθηκε λεκτική επίθεση από μία διαδηλώτρια, η οποία την αποκάλεσε «ανίκανη», η βουλευτής παρέμεινε και μίλησε με τους συγκεντρωμένους.

Η κ.Μπακογιάννη είπε «Ξέρω τα προσόντα σας και τα πτυχία σας κανείς δεν λέει ότι είστε άχρηστοι, προσπαθούμε για το καλύτερο».

Με τις σειρήνες μηχανών και περιπολικών οι δημοτικοί αστυνομικοί έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Η κίνηση στη λεωφόρο γινόταν από τις δύο από τις τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας.

Στη συνέχεια, οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Αστυνομία συνέχισαν την μηχανοκίνητη πορεία και κατευθύνθηκαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους ενώ αμέσως μετά κινήθηκαν προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ