Ξεπουλάνε τα Xbox One και Playstation 4 -Τέλειωσε ήδη το πρώτο απόθεμα της Amazon - iefimerida.gr

Ξεπουλάνε τα Xbox One και Playstation 4 -Τέλειωσε ήδη το πρώτο απόθεμα της Amazon

Ξεπουλάνε τα Xbox One και Playstation 4 -  Τέλειωσε ήδη το πρώτο απόθεμα της Ama
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρελές πωλήσεις πριν καν κυκλοφορήσουν, φαίνεται ότι κάνουν οι νέες παιχνιδοκονσόλες της Microsoft και της Sony, αφού ήδη η Amazon ανακοίνωσε ότι σταματάει να δέχεται προπαραγγελίες για τα Xbox One και Playstation 4 αφού δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα καλύψει τη ζήτηση.

Οπως ανακοίνωσε η Amazon: «Μέσα σε έναν...τρελό μήνα, εξαντλήσαμε τον αριθμό των αρχικών συσκευών Xbox One και PS4 που θα διαθέτουμε για την πρεμιέρα. Σας ευχαριστούμε για τις παραγγελίες σας. Οι standard εκδόσεις αμφότερων είναι ακόμα διαθέσιμες για προπαραγγελία, αλλά δε μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα τις παραλάβετε στην πρεμιέρα. Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα ενημερώσουμε σε περίπτωση που μεγαλώσει το απόθεμα μας»

Παρόλο που και οι δύο κονσόλες έχουν αρκετά υψηλή τιμή εκκίνησης, αυτό δεν φάνηκε να πτοεί τους επίδοξους αγοραστές, οι οποίοι έσπευσαν να παραγγείλουν τις κονσόλες πριν καν βγουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ