Στους δρόμους η ΠΟΕ-ΟΤΑ -Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση - iefimerida.gr

Στους δρόμους η ΠΟΕ-ΟΤΑ -Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στους δρόμους η ΠΟΕ-ΟΤΑ -Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκησ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των υπαλλήλων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε απολύσεις. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη στις 12:00 και θα ξεκινήσει και πάλι μηχανοκίνητη πορεία. Ανάλογες, μηχανοκίνητες πορείες έχουν προγραμματιστεί και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Παράλληλα στις 20.00 η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συμμετάσχει στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Συντάγματος. Στο πλαίσιο της κινητοποίησης θα πραγματοποιηθεί και μουσική συναυλία.

Και αύριο Τρίτη όμως η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συμμετάσχει στην 24ωρη πανεργατική απεργία της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ. Για τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα γίνει προσυγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη. Την ίδια ημέρα θα μείνουν κλειστές όλες οι δημόσιες υπηρεσίες και οι Δήμοι.

Το βράδυ, στις 20.30, παραμονή της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, θα γίνει πανελλαδικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, με προσπάθεια συμμετοχής όλων των κλάδων εργαζομένων του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα. Θα πραγματοποιηθεί ολονύχτια διαμαρτυρία, πιθανώς και με συναυλία συμπαράστασης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ