Ετσι είναι το αυτοκίνητο του μέλλοντος με Google maps, Wi Fi και αμέτρητες διαδικτυακές εφαρμογές - iefimerida.gr

Ετσι είναι το αυτοκίνητο του μέλλοντος με Google maps, Wi Fi και αμέτρητες διαδικτυακές εφαρμογές

Ετσι είναι το αυτοκίνητο του μέλλοντος με Google maps
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό που οι περισσότεροι συζητούσαν εδώ και χρόνια κάνει πράξη μεγάλη κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων η οποία λανσάρει το on – line αμάξι που αναμένεται να αποτελέσει και την πρόταση του μέλλοντος.

Η εταιρεία Volvo προωθεί στα μοντέλα της S60 και V60 το Sensus Connected Touch, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το εν λόγω σύστημα δεν μπορεί να εγκατασταθεί και σε παλαιότερα αυτοκίνητα της σουηδικής εταιρείας.

Ουσιαστικά το σύστημα εξασφαλίζει πλήρη συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο με όλες τις γνωστές δυνατότητας και τρόπους περιήγησης, μουσικής μέσω Internet, αλλά και δυνατότητα χρήσης των πολύ δημοφιλών εφαρμογών Spotify και Deezer.

Λειτουργεί με την αφή και είναι τόσο ευαίσθητο που μπορεί κάποιος να το ενεργοποιεί ακόμη και όταν φοράει γάντια, ενώ άλλοι μπορεί να επιλέξουν πιο «κλασσικούς» τρόπους χρήσης όπως μέσω φωνητικών εντολών.

Το Sensus Connected Touch προσφέρει επίσης online Google maps, σύστημα πλοήγησης, αλλά και προειδοποιήσεις για επικίνδυνες καταστάσεις και δυνατότητα εντοπισμού ελεύθερων χώρων στάθμευσης.

Είναι πλήρως συμβατό με τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα και μπορεί να λειτουργήσει ως οθόνη για τις περισσότερες εφαρμογές που κάποιος έχει στην τηλεφωνική του συσκευή.

Η σύνδεση του Volvo με το Διαδίκτυο μπορεί να γίνει είτε με τη χρήση κάποιο κινητού τηλεφώνου είτε με ειδικό 3G/4G εξάρτημα, ενώ έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί ένα σύστημα Wi Fi για όλους τους επιβάτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ