Ομάδα εργασίας για την τακτοποίηση των δημοτικών αστυνομικών - Κατά 90% θα αξιοποιηθούν στην ΕΛ.ΑΣ. - iefimerida.gr

Ομάδα εργασίας για την τακτοποίηση των δημοτικών αστυνομικών - Κατά 90% θα αξιοποιηθούν στην ΕΛ.ΑΣ.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ομάδα εργασίας συστήνουν άμεσα το υπουργείο Εσωτερικών και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά το «πράσινο φως» από το Μέγαρο Μαξίμου για την τακτοποίηση των δημοτικών αστυνομικών.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, που επικαλείται κυβερνητικές πηγές, αίρονται και οι τελευταίες επιφυλάξεις σε ό,τι αφορά το θέμα της αξιοποίησης των δημοτικών αστυνομικών. Διότι στην συντριπτική τους πλειονότητα θα έχουν θέση και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της κινητικότητας η οποία θα προχωρήσει τάχιστα, καθώς όπως τονίζεται, πρόκειται για κενά που είναι επείγον να καλυφθούν.
Το Σάββατο, άλλωστε, ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να ολοκληρωθεί η διαδικασία έως τις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ με βάση τις αλλαγές, το 90% των δημοτικών αστυνομικών θα μεταφερθεί στην ΕΛ.ΑΣ. και οι υπόλοιποι σε δομές πρόνοιας στις υπηρεσίες των δήμων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ