Επιδοτήσεις 100 εκατ. ευρώ για νέους αγρότες - Σύντομα θα εγκριθούν από την ΕΕ, λέει ο Μάξιμος Χαρακόπουλος - iefimerida.gr

Επιδοτήσεις 100 εκατ. ευρώ για νέους αγρότες - Σύντομα θα εγκριθούν από την ΕΕ, λέει ο Μάξιμος Χαρακόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόγραμμα 100 εκατομμυρίων ευρώ για νέους αγρότες προωθεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και αναμένει την έγκρισή του από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μάξιμος Χαρακόπουλος δηλώνει στον Τύπο της Κυριακής ότι τα κονδύλια θα προκύψουν από την αναθεώρηση του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 Αλέξανδρος Μπαλτατζής και αφορούν στην πρώτη εγκατάσταση νέων γεωργών.

Τονίζει ότι η επιστροφή των νέων στην περιφέρεια είναι ακόμα ένα όπλο για την καταπολέμηση της ανεργίας, ενώ χαρακτηρίζει «αδιανόητη» τη συνέχιση της χρηματοδότησης του κρατικοδίαιτου, όπως λέει, συνδικαλισμού, με αφορμή προτάσεις για τη χρηματοδότηση ΠΑΣΕΓΕΣ και ΓΕΣΑΣΕ.

Σημειώνει με νόημα πως ελπίζει να μην κρύβονται πίσω από τις καθυστερήσεις για αλλαγή του νόμου Σκανδαλίδη για τους συνεταιρισμούς σκοπιμότητες όταν μάλιστα ο ίδιος ο κ. Σαμαράς έχει δηλώσει ότι τα χρήματα θα δίνονται ως επίδομα οικογενειών πολυτέκνων αγροτών και κτηνοτρόφων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ