Η αρχιμουσικός Ευγενία Μανωλίδου διευθύνει και ο υπουργός-σύζυγος Αδωνις Γεωργιάδης την αποθεώνει [εικόνες] - iefimerida.gr

Η αρχιμουσικός Ευγενία Μανωλίδου διευθύνει και ο υπουργός-σύζυγος Αδωνις Γεωργιάδης την αποθεώνει [εικόνες]

Η αρχιμουσικός Ευγενία Μανωλίδου διευθύνει και ο υπουργός-σύζυγος Αδωνις Γεωργιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ του Σαββάτου, στο Ναύπλιο η αρχιμουσικός Ευγενία Μανωλίδου διηύθυνε 25 ορχήστρα σε μια εκδήλωση που έγινε παρουσία του συζύγου της, υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη.

Στο Φάρο λιμένος Ναυπλίου, παρουσιάστηκε αφιέρωμα στο μιούζικαλ με ερμηνευτές τους Παναγιώτη Πετράκη, Σία Κοσκινά, Γιάννη Φίλιας και Ευδοκία Μωυσίδου.

Ακούστηκαν αγαπημένα τραγούδια από πασίγνωστα ξένα musical Grease, West Side Story, Cats, Phantom of the Opera, αλλά και ελληνικές επιτυχίες Το πετεινάρι, Είσαι παιδί μου πειρασμός, Σου το 'πα μια και πολλές ακόμα χιλιοτραγουδισμένες μελωδίες.

Τη συναυλία παρακολούθησαν επίσης, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ρόδη Κράτσα, ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος με την σύζυγο του, η διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα, η διευθύντρια της ΔΕΥΑΝ Αννα Μαντά, ο λιμενάρχης Ναυπλίου Σπύρος Μαρίνος,ο πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου Σταύρος Αυγουστόπουλος και η κυρία Τέτα πεθερά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Φωτογραφίες: Eurokinissi / Βασίλης Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ