Η βουλευτής της ΝΔ Μισέλ Ασημακοπούλου διαψεύδει κατηγορηματικά τη ΔΑΚΕ Ιωαννίνων - iefimerida.gr

Η βουλευτής της ΝΔ Μισέλ Ασημακοπούλου διαψεύδει κατηγορηματικά τη ΔΑΚΕ Ιωαννίνων

Η βουλευτής της ΝΔ Μισέλ Ασημακοπούλου διαψεύδει κατηγορηματικά τη ΔΑΚΕ Ιωαννίνω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατηγορηματική διάψευση ανακοίνωσης της ΔΑΚΕ Ιωαννίνων που προανήγγειλε ότι βουλευτής και αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μισέλ Ασημακοπούλου θα καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, προχώρησε η ίδια με ανακοίνωσή της.

Η κυρία Ασημακοπούλου σημειώνει: «Δεν ανέθεσα ποτέ και σε κανέναν το δικαίωμα να μιλάει εξ ονόματός μου. Και ούτε το επιτρέπω. Πόσο μάλλον όταν διαστρεβλώνονται οι θέσεις και οι απόψεις μου, τις οποίες έχω εκφράσει ξεκάθαρα και δημόσια. Ουδέποτε συζήτησα με τη ΔΑΚΕ Ιωαννίνων το θέμα του πολυνομοσχεδίου».

Να σημειωθεί πάντως ότι η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ ήταν σαφής και αναλυτική και έκανε λόγο για αναλυτική συζήτηση της κυρίας Ασημακοπούλου με την εννεαμελής διοικούσα επιτροπή της ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών Ιωαννίνων καθώς και για σαφή δέσμευσή της να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο αν περιέχει διάταξη που θα προβλέπει διαθεσιμότητα και απολύσεις εκπαιδευτικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ