Κεδίκογλου: Γεμάτη ύβρεις η ομιλία Τσίπρα – Θέλει να μας γυρίσει στο παρελθόν

Σε αυστηρό ύφος σχολίασε την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τονίζοντας ότι αυτή ήταν γεμάτη ύβρεις.

Χαρακτήρισε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αδύναμο να διαλύσει τις συνιστώσες του και ανίκανο να αντιμετωπίσει την κριτική.

Αναλυτικά:

«Αδύναμος να διαλύσει τις συνιστώσες του, ανίκανος να αντιμετωπίσει την κριτική, ο κύριος Τσίπρας περιορίστηκε σε μια ομιλία γεμάτη ύβρεις.

Χωρίς καμία καθαρή απάντηση, με συνθήματα για σφυριά και δρεπάνια, το μόνο που θέλει είναι να μας γυρίσει στο παρελθόν.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη να στραφεί στο μέλλον».

Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ σε ειρωνικό τόνο αναφέρει ότι ο κ. Τσίπρας παρέδωσε «μαθήματα Δημοκρατίας στις συνιστώσες » και προσθέτει «Στο δίλημμα ενιαίος ΣΥΡΙΖΑ ή χαιρετίσματα που έθεσε σήμερα ο κ. Τσίπρας διαλέγουμε τα χαιρετίσματα».

Αναλυτικά:

«Ο κύριος Τσίπρας με την ομιλία του σήμερα, παρέδωσε μαθήματα Δημοκρατίας στις συνιστώσες, στον κ.Λαφαζάνη και στον κ.Γλέζο. Βεβαίως ξέχασε ότι βασικό στοιχείο της Δημοκρατίας είναι να μην εμποδίζεται η ελεύθερη έκφραση και των άλλων, όπως έγινε χθες στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά.

Ο κύριος Τσίπρας σήμερα επέλεξε τους εσωκομματικούς του συμμάχους στο πρόσωπο του κ. Μιχελογιαννάκη, της κας.Κατσέλη, του κ.Καλφαγιάννη και του κ. Μπαλασόπουλου. Κατά τα άλλα ο ανένδοτος που κήρυξε αφορά τις υπόλοιπες συνιστώσες του.

Στο δίλημμα ενιαίος ΣΥΡΙΖΑ ή χαιρετίσματα που έθεσε σήμερα ο κ. Τσίπρας διαλέγουμε τα χαιρετίσματα»

Στον αντίποδα η Κουμουνδούρου σχολίασε με τον εξής τρόπο τις ανακοινώσεις:

«Στον αμήχανο και εκτός τόπου και χρόνου κυβερνητικό εκπρόσωπο και στους εταίρους του από το ΠΑΣΟΚ ευχόμαστε περαστικά».

Φωτογραφία Eurokinissi

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ