Κεδίκογλου: Γεμάτη ύβρεις η ομιλία Τσίπρα – Θέλει να μας γυρίσει στο παρελθόν - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Γεμάτη ύβρεις η ομιλία Τσίπρα – Θέλει να μας γυρίσει στο παρελθόν

Κεδίκογλου: Γεμάτη ύβρεις η ομιλία Τσίπρα – Θέλει να μας γυρίσει στο παρελθόν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αυστηρό ύφος σχολίασε την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τονίζοντας ότι αυτή ήταν γεμάτη ύβρεις.

Χαρακτήρισε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αδύναμο να διαλύσει τις συνιστώσες του και ανίκανο να αντιμετωπίσει την κριτική.

Αναλυτικά:

«Αδύναμος να διαλύσει τις συνιστώσες του, ανίκανος να αντιμετωπίσει την κριτική, ο κύριος Τσίπρας περιορίστηκε σε μια ομιλία γεμάτη ύβρεις.

Χωρίς καμία καθαρή απάντηση, με συνθήματα για σφυριά και δρεπάνια, το μόνο που θέλει είναι να μας γυρίσει στο παρελθόν.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη να στραφεί στο μέλλον».

Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ σε ειρωνικό τόνο αναφέρει ότι ο κ. Τσίπρας παρέδωσε «μαθήματα Δημοκρατίας στις συνιστώσες » και προσθέτει «Στο δίλημμα ενιαίος ΣΥΡΙΖΑ ή χαιρετίσματα που έθεσε σήμερα ο κ. Τσίπρας διαλέγουμε τα χαιρετίσματα».

Αναλυτικά:

«Ο κύριος Τσίπρας με την ομιλία του σήμερα, παρέδωσε μαθήματα Δημοκρατίας στις συνιστώσες, στον κ.Λαφαζάνη και στον κ.Γλέζο. Βεβαίως ξέχασε ότι βασικό στοιχείο της Δημοκρατίας είναι να μην εμποδίζεται η ελεύθερη έκφραση και των άλλων, όπως έγινε χθες στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά.

Ο κύριος Τσίπρας σήμερα επέλεξε τους εσωκομματικούς του συμμάχους στο πρόσωπο του κ. Μιχελογιαννάκη, της κας.Κατσέλη, του κ.Καλφαγιάννη και του κ. Μπαλασόπουλου. Κατά τα άλλα ο ανένδοτος που κήρυξε αφορά τις υπόλοιπες συνιστώσες του.

Στο δίλημμα ενιαίος ΣΥΡΙΖΑ ή χαιρετίσματα που έθεσε σήμερα ο κ. Τσίπρας διαλέγουμε τα χαιρετίσματα»

Στον αντίποδα η Κουμουνδούρου σχολίασε με τον εξής τρόπο τις ανακοινώσεις:

«Στον αμήχανο και εκτός τόπου και χρόνου κυβερνητικό εκπρόσωπο και στους εταίρους του από το ΠΑΣΟΚ ευχόμαστε περαστικά».

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ