Για ψώνια φορώντας μόνο το μαγιό της πήγε η Ριάνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Για ψώνια φορώντας μόνο το μαγιό της πήγε η Ριάνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μίνι διακοπές σε σκάφος αγκυροβολημένο έξω από το Μοντε Κάρλο κάνει η Ριάνα που αποφάσισε, μετά την συναυλία που έδωσε εκεί, να μείνει μερικές μέρες. Εκεί που την εντόπισε ο φακός του παπαράτσι να πηγαίνει για ψώνια στο πιο πολυτελές εμπορικό κέντρο του πριγκιπάτου φορώντας μόνο ένα ολόσωμο μαγιό.

Η 25χρονη τραγουδίστρια φάνηκε ενθουσιασμένη τόσο από τα παπούτσια, τις τσάντες και τα λοιπά είδη πολυτελείας που βρήκε στο εμπορικό κέντρο του Μονακό.

Όσο και από τα απορημένα βλέματα των υπόλοιπων πελατών που δεν καταλάβαιναν τι ακριβώς νομίζει ότι κάνει αυτή η ξανθιά με το ολόσωμο μαγιό (σχεδιασμένο από τον φίλο της, Μάθιου Ζινκ) αναμεσά τους.

Η τραγουδίστρια έφθασε στο εμπορικό κέντρο από το λιμάνι του Μοντε Κάρλο το πρωί της Παρασκευής, πέρασε 1-2 ώρες στο εμπορικό κέντρο και στην συνέχεια επέστρεψε στο γιοτ της όπου την περίμεναν οι φίλες της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ