«Από μικρή μου έλεγαν πόσο όμορφη είμαι», δηλώνει η «Γερμανίδα» Τζένη Θεωνά [εικόνες] - iefimerida.gr

«Από μικρή μου έλεγαν πόσο όμορφη είμαι», δηλώνει η «Γερμανίδα» Τζένη Θεωνά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το άγχος της μην της βάλουν την ταμπέλα της όμορφης μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Τζένη Θεωνά, γνωστή ως η Γερμανίδα από το «Πίσω στο σπίτι».

«Από μικρή μου έλεγαν πόσο όμορφη είμαι. Μπορεί να μου το έλεγαν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός μου με πολλή αγάπη, αλλά εμένα με άγχωνε και με κατάτρεχε αρκετά. Είχα ένα τρίπτυχο που με ακολουθούσε: άριστη μαθήτρια, όμορφο κορίτσι, καλό παιδί. Πάντα ήμουν σε μια κούρσα για να μην απογοητεύσω κανέναν».Αυτό δήλωσε η Τζένη Θεωνά στο περιοδικό Weekly.

Εκεί που επίσης ξεκαθάρισε ότι δεν θα απατούσε ποτέ τον σύντροφό της «Έχω φοβερές αντιστάσεις. Δε θα απατούσα ποτέ τον σύντροφό μου. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι θα μοιραστώ μια στιγμή με κάποιον, ο οποίος θα γνωρίζει κάτι τόσο ιδιαίτερο για μένα και δεν θα το ξέρει ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι τη ζωή μου. Προτιμώ να με απατήσουν, παρά να βρεθώ εγώ σ' αυτόν τον κυκεώνα ενοχών».

Αν και η ίδια έχει τις υποψίες της ότι στο παρελθόν την έχουν απατήσει «Έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου, αλλά δεν ήμουν σίγουρη. Αντέδρασα πολύ ψύχραιμα σε σχέση με άλλα περιστατικά, τα οποία με είχαν κάνει έξαλλη. Αυτό ήταν τόσο σοκαριστικό που με ακρωτηρίασε αντί να μου προκαλέσει οργή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πίσω στο Σπίτι ΕΓΩ Weekly Τζένη Θεωνά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ