Τέλος εποχής για τους Μπόστον Σέλτικς - Εδιωξαν τις σημαίες τους [εικόνα] - iefimerida.gr

Τέλος εποχής για τους Μπόστον Σέλτικς - Εδιωξαν τις σημαίες τους [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισως το μεγαλύτερο deal του καλοκαιριού στο ΝΒΑ είναι γεγονός. Οι Μπόστον Σέλτικς αποφάσισαν να ανταλλάξουν τα μεγαλύτερα αστέρια τους προκειμένου να... αγοράσουν μελλοντική προοπτική και χώρο στο σάλαρι καπ.

Η ομάδα της Βοστώνης έδωσε στους Μπρούκλιν Νετς τους Κέβιν Γκαρνέτ, Πολ Πιρς και Τζέισον Τέρι παίρνοντας ως αντάλλαγμα πέντε παίκτες και τρεις επιλογές από τον πρώτο γύρο των ντραφτ. Από την ομάδα των Νετς θα μετακομίσουν στους Σέλτικς οι Τζέραλντ Ουάλας, Κρις Χάμφρις, ΜαρΣόν Μπρουκς, Κρις Τζόζεφ και Κιθ Μπόγκανς, ενώ την αντίθετη διαδρομή έκανε ο Ντι Τζέι Γουάιτ.

«Σας ευχαριστούμε για όλα»

Οι Σέλτικς με καταχώρηση στην εφημερίδα Boston Globe φρόντισαν να αποχαιρετήσουν τους Πιρς και Γκαρνέτ. Η ανταλλαγή τους αναμένεται να επισημοποιεί εντός της ημέρας (12/7), ρίχνοντας τους τίτλους τέλους στην εντυπωσιακή κοινή πορεία των δύο πλευρών (σ.σ. απ' το 1998 με τον Πολ Πιρς κι απ' το 2007 με τον Κέβιν Γκαρνέτ), η οποία οδήγησε στο Πρωτάθλημα του 2008.

Θέλοντας να δώσει ξεχωριστό τόνο στο «αντίο», η διοίκηση της ομάδος πλήρωσε ολοσέλιδη καταχώρηση στην εφημερίδα Boston Globe και τους ευχαρίστησε για όλα όσα έζησαν παρέα.

Το μήνυμα, που τη συνοδεύει, αναφέρει:

Σας ευχαριστούμε

για την καρδιά σας
για το πάθος σας
για τις θυσίες
για το ότι αγωνιστήκατε τραυματίες
για το ότι ματώνετε πράσινο αίμα
για το ότι τιμήσατε την παράδοση
για ένα απίστευτο ταξίδι
για το ότι αποκαταστήσατε την κέλτικη υπερηφάνεια
για το λάβαρο Νο.17

Τέλος εποχής για τους Μπόστον Σέλτικς - Εδιωξαν τις σημαίες τους [εικόνα] | iefimerida.gr 0

πληροφορίες: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ