Παππάς: Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν οφείλεται στις συνιστώσες, ήμασταν όλοι μαζί μία γροθιά - iefimerida.gr

Παππάς: Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν οφείλεται στις συνιστώσες, ήμασταν όλοι μαζί μία γροθιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να μην σήκωσε το γάντι στα όσα είπε χθες ο Μανώλης Γλέζος, ωστόσο σήμερα ο στενός του συνεργάτης Νίκος Παππάς από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως το εκλογικό αποτέλεσμα που πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση ήρθε επειδή αγωνίστηκαν όλοι σαν μία γροθιά και όχι ξεχωριστά ως συνιστώσες.

«Κανείς δεν δικαιώθηκε στη μοναχική του πορεία επειδή υπήρξε ως συνιστώσα. Δικαιωθήκαμε όλοι μαζί ως συνισταμένη. Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έφεραν ως εδώ ξεχωριστά οι συνιστώσες, τον έφερε η μεγάλη μας συνισταμένη πολιτική δύναμη που συναντήθηκε με τις προσδοκίες του λαού».

Παράλληλα έκανε άνοιγμα στο ΚΚΕ λέγοντας «θέλουμε συνεργασία με το ΚΚΕ. Ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από την Αλέκα Παπαρήγα και τον Δημήτρη Κουτσούμπα αν θα κυβερνήσει η Αριστερά. Εμείς τους θέλουμε, αλλά δεν θα τους περιμένουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ