Νέα οικολογική καταστροφή στην Αμερική - iefimerida.gr

Νέα οικολογική καταστροφή στην Αμερική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απ' ότι φαίνεται οι πετρελαϊκές εταιρείες της Αμερικής, έχουν βάλει στόχο να καταστρέψουν κάθε περιβαλλοντική ομορφιά της χώρας τους. Μετά την καταστροφή του κόλπου του Μεξικό, χιλιάδες λίτρα αργού πετρελαίου διέρρευσαν στον ποταμό Γέλοουστοουν.

Περισσότερα από 100.000 λίτρα αργού πετρελαίου διέρρευσαν στον ποταμό Γέλοουστοουν, που αποτελεί εθνικό προορισμό, ανήκει στο Εθνικό Πάρκο Γιοσεμάιτ, και είναι διάσημος για τους περίφημους θερμοπίδακες του.

Αμέσως οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων κατέφθασαν στην περιοχή για να περιορίσουν την καταστροφή, που προκάλεσε η εταιρεία Exxon Mobil, η οποία έκλεισε αμέσως το τμήμα του αγωγού, στο οποίο παρουσιάστηκε η διαρροή. Παρ' όλα αυτά μεγάλο μέρος του ποταμού έχει μολυνθεί και οι συνέπειες θεωρούνται οτι είναι ανυπολόγιστες.

Η εταιρεία Exxon Mobil, έστειλε με την σειρά δυο ομάδες καθαρισμού, και περιμένει και την άφιξη τουλάχιστον 200 εθελοντών που θα βοηθήσουν στην απορρύπανση της περιοχής.

Τρομακτική ζημιά σε ένα ακόμα φυσικό τοπίο της Αμερικής, όπου τον τελευταίο καιρό βιώνει σειρά εγκλημάτων κατά της φύσης, με συνεχόμενες φωτιές, και διαρροής πετρελαίου, και με την φύση να εκδικείται όποτε της «δίνεται» η ευκαιρία με την συχνότερη εμφάνιση πλέον τυφώνων και ανεμοστρόβιλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ