BMW Active Tourer Outdoor: Υβριδικό πρωτότυπο με έντονα στοιχεία lifestyle - iefimerida.gr

BMW Active Tourer Outdoor: Υβριδικό πρωτότυπο με έντονα στοιχεία lifestyle

BMW Active Tourer Outdoor: Υβριδικό πρωτότυπο με έντονα στοιχεία lifestyle
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το BMW Active Tourer Outdoor είναι ουσιαστικά ένα lifestyle πρωτότυπο, που ισορροπεί κάπου μεταξύ ενός στέισον και ενός SUV, δίνοντας μια απάντηση στο ερώτημα για το πώς φαντάζεται η εταιρεία του Μονάχου το δικό της μικρό crossover.

Στην πράξη λοιπόν το φαντάζεται με υβριδική plug-in ταυτότητα, δηλαδή με το συνδυασμό ενός ηλεκτροκινητήρα, ενός τρικύλινδρου συμβατικού συνόλου 1.500 κυβικών και μιας συστοιχίας συσσωρευτών ιόντων λιθίου υψηλής απόδοσης, που φορτίζονται από το οικιακό δίκτυο των 220 V. Παράλληλα δεν το φαντάζεται μεγάλο και βαρύ, κάτι που στην εποχή μας θα ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Έτσι έχει μήκος μόλις 4,35 μέτρα, με 1,833 μέτρα είναι σχετικά φαρδύ, ακριβώς όπως με σχεδόν 158 εκατοστά είναι αρκετά ψηλό, ενώ το μεταξόνιο των 2,67 μέτρων εγγυάται χώρους στο εσωτερικό.

Αισθητικά η νέα BMW διαθέτει χαρακτηριστικές και ενδιαφέρουσες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως είναι π.χ. οι εξωτερικοί καθρέφτες, καθώς και ζάντες 20 ιντσών. Το εσωτερικό από την άλλη δείχνει και είναι πολύ καθαρό, φωτεινό και φουλ στα gadget, με ψηφιακό πίνακα οργάνων, ανάλογη κεντρική οθόνη αλλά και αντίστοιχα μπουτόν.

Το υβριδικό σύστημα αποδίδει συνολικά 190 ίππους, με τη μέση κατανάλωση να είναι 2,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και τις εκπομπές CO2 κάτω από τα 60 γραμμάρια, την ίδια στιγμή που το 0-100 ολοκληρώνεται σε λιγότερα από 8 δεύτερα και η τελική φτάνει τα 200. Η υβριδική crossover BMW, που πολύ θα θέλαμε να περάσει στην κανονική παραγωγή, μπορεί επίσης να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για μέχρι και 30 χιλιόμετρα.

BMW Active Tourer Outdoor: Υβριδικό πρωτότυπο με έντονα στοιχεία lifestyle | iefimerida.gr 0
BMW Active Tourer Outdoor: Υβριδικό πρωτότυπο με έντονα στοιχεία lifestyle | iefimerida.gr 1
BMW Active Tourer Outdoor: Υβριδικό πρωτότυπο με έντονα στοιχεία lifestyle | iefimerida.gr 2
BMW Active Tourer Outdoor: Υβριδικό πρωτότυπο με έντονα στοιχεία lifestyle | iefimerida.gr 3
BMW Active Tourer Outdoor: Υβριδικό πρωτότυπο με έντονα στοιχεία lifestyle | iefimerida.gr 4
BMW Active Tourer Outdoor: Υβριδικό πρωτότυπο με έντονα στοιχεία lifestyle | iefimerida.gr 5
BMW Active Tourer Outdoor: Υβριδικό πρωτότυπο με έντονα στοιχεία lifestyle | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ