Τα παράξενα κατοικίδια των σταρ: Καγκουρό και λύκοι γίνονται οικόσιτα ζώα [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα παράξενα κατοικίδια των σταρ: Καγκουρό και λύκοι γίνονται οικόσιτα ζώα [εικόνες]

Παράξενα κατοικίδια των σταρ: Καγκουρό και αλιγάτορες γίνονται οικόσιτα ζώα [εικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατοικίδια όπως οι σκύλοι, οι γάτες ή ακόμη και τα παπαγαλάκια που μπορεί να έχουν οι «κοινοί θνητοί» θεωρούνται πολύ συνηθισμένα και «mainstream» για τους σταρ. Ετσι, προκειμένου να κάνουν τη διαφορά, αρκετοί από αυτούς καταφεύγουν σε σουρεαλιστικές επιλογές μετατρέποντας το σπίτι τους σε ζωολογικό κήπο.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα διασήμων που στην προσπάθεια τους να διαφέρουν με την επιλογή κατοικιδίων τους, κυριολεκτικά ξεπέρασαν τα όρια.

Το φουντωτό κοτόπουλο της Τόρι Σπέλινγκ
Δε φτάνει που το έχει ονομάσει Κοκό Σανέλ, περιφέρεται στους δρόμους του Λος Αντζελες με αυτό αγκαλιά.

Τα περιστέρια του Τάισον
Πριν καν γίνει αστέρας του μποξ ο Τάισον έκανε συλλογή από περιστέρια, τα οποία βάζει σε αγώνες

Oι λύκοι της Κρίστεν Στιούαρτ
Μπορεί στην ταινία Twilight να διάλεξε τον βρυκόλακα, αλλά στην πραγματική ζωή συγκατοικεί με αληθινούς λύκους. Οπως υποστηρίζει η ίδια, τα εξημερωμένα υβρίδια λύκου που έχει σπίτι της η μητέρα της, είναι ιδιαίτερα φιλικά και τρυφερά και φέρονται σαν πραγματικοί σκύλοι.

Τα γουρουνάκια του Μπέκαμ
Η Βικτόρια έκανε δώρο για τα Χριστούγεννα τα δύο σπάνια γουρουνάκια νάνους στο σύντροφό της το 2009 και η οικογένεια τους έχει μεγάλη αδυναμία.

Το ρακούν του Στιβ Τάιλερ
Μιλώντας στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν, ο γερόλυκος της ροκ παραδέχτηκε ότι περνάει πολύ χρόνο με το ρακούν του αφού πηγαίνουν μαζί για ψάρεμα και το έχει συνέχεια στον ώμο του.

O κινέζικος δράκος του Τσάρλι Σιν
Ορίστε ένας άνθρωπος που δε θα έπρεπε να έχει κατοικίδια. Ο εκκεντρικός ηθοποιός είχε στην κατοχή του ένα σπάνιο δείγμα υδρόβιου κινέζικου δράκου, το οποίο ωστόσο πέθανε από έλλειψη φροντίδας, όπως και όλα τα άλλα ζώα που είχε ο Σιν πριν από αυτό.

Το καγκουρό του Vanilla Ice
Ο διάσημος ράπερ είναι ιδιαίτερα τρυφερός με το μωρό καγκουρό που υιοθέτησε πριν μερικά χρόνια. Μάλιστα τώρα που ο Μπάκι Μπάκαρου, όπως το έχει ονομάσει, μεγάλωσε, αποφάσισε να το αφήσει ελεύθερο στο φυσικό του περιβάλλον.

Το ελάφι της Όντρει Χεπμπορν
Οταν έπαιζε στην ταινία Green Mansion το 1959, η πρωταγωνίστρια σύμφωνα με το σενάριο, υιοθετούσε ένα μικρό ελαφάκι. Ο εκπαιδευτής του ζώου συνέστησε στην Χέπμπορν να το πάρει σπίτι της για να μάθει να την ακολουθεί παντού και να βγουν πιο πειστικές οι σκηνές και έτσι η ηθοποιός κατέληξε να πηγαίνει ακόμα και για ψώνια μαζί του.

To Kinkajou της Πάρις Χίλτον
Η διάσημη κληρονόμος έχει μάλλον αδυναμία στα μικροσκοπικά ζωάκια, ωστόσο το συγκεκριμένο δεν βλέπει συχνά τα φώτα της δημοσιότητας και η ύπαρξη του αποκαλύφθηκε όταν το ζωάκι δάγκωσε την ηθοποιό σε μία δημόσια της εμφάνιση το 2006

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ