«Πόλεμος» στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μηλιός και ο Παπαδημούλης «αδειάζουν» τον Γλέζο για τις συνιστώσες - iefimerida.gr

«Πόλεμος» στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μηλιός και ο Παπαδημούλης «αδειάζουν» τον Γλέζο για τις συνιστώσες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονες εσωκομματικές αντιδράσεις προκάλεσε η άρνηση του Μανώλη Γλέζου για αυτοδιάλυση όλων των συνιστωσών και την μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα, καθώς και τα σχόλια του για τον Συνασπισμό, για τον οποίο είπε πως μέχρι την συνεργασία με τις συνιστώσες, συγκέντρωνε ποσοστό γύρω στο 3% και «πότε έμπαινε και πότε έβγαινε από την Βουλή».

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του Συνασπισμού Γιάννης Μηλιός με οργισμένη ανάρτηση του στο facebook, απάντησε στον κ. Γλέζο λέγοντας πως «ο Συνασπισμός ήταν στο 3%, όμως με τις συνιστώσες, πριν την κρίση και πριν το πρόταγμα ''Κυβέρνηση της Αριστεράς'', έφτασε μέχρι το 5,1%».

Σε ηπιότερους αλλά σαφείς τόνους κινήθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος με ανάρτηση του στα social media υποστήριξε πως ο ενιαίος ΣΥΡΙΖΑ θα συγκροτηθεί μόνο με όποιον το επιθυμεί, ενώ για τους υπόλοιπους πρότεινε «στενή συντροφική συνεργασία».

Οι αναρτήσεις του κ. Μηλιού και του κ. Παπαδημούλη:

«Πόλεμος» στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μηλιός και ο Παπαδημούλης «αδειάζουν» τον Γλέζο για τις συνιστώσες | iefimerida.gr 0

«Πόλεμος» στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μηλιός και ο Παπαδημούλης «αδειάζουν» τον Γλέζο για τις συνιστώσες | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ