Η Ντόρα Μπακογιάννη συμφωνεί με τον αδελφό της και όχι με τον γιο της για την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας - iefimerida.gr

Η Ντόρα Μπακογιάννη συμφωνεί με τον αδελφό της και όχι με τον γιο της για την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aνάμεσα στις απόψεις του γιου της και του αδελφού της για τις μετατάξεις των δημοτικών αστυνομικών, η Ντόρα Μπακογιάννη συμφωνεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο γιος της Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για λάθος σε ό,τι αφορά την μετάταξη των δημοτικών αστυνομικών, επικρίνοντας ουσιαστικά το θείο του, ωστόσο η κ. Μπακογιάννη, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, τάσσεται υπέρ της απόφασης του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

«Συμφωνώ, αν και εγώ έχω δημιουργήσει τη Δημοτική Αστυνομία, να γίνει η μετάταξή τους στην Αστυνομία», λέει.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών για το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή, η Ντόρα Μπακογιάννη δέχθηκε μια απρόσμενη πρόσκληση. Ο Γιάννης Στουρνάρας σε κάποια στιγμή την προσκάλεσε να είναι στην ομάδα διαπραγματεύσεων με την τρόικα, πρόσκληση την οποία ευχαρίστως απεδέχθη η κ. Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ