Γιατί ο Βενιζέλος ζητά ένα μπολ κεράσια κάθε φορά που μιλά η Θεοδώρα Τζάκρη στις συνεδριάσεις - iefimerida.gr

Γιατί ο Βενιζέλος ζητά ένα μπολ κεράσια κάθε φορά που μιλά η Θεοδώρα Τζάκρη στις συνεδριάσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα συναισθήματα που τρέφει ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη περιγράφει σήμερα – ιδιαιτέρως γλαφυρά- ο Στέφανος Κασιμάτης στη στήλη του στην Καθημερινή καλώντας τον πρόεδρο να μην ξεχάσει «την αστική του καταγωγή».

Γράφει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος στη στήλη του Φαληρεύς: «Πολύ καλοπροαίρετα θα το πω - προειδοποιώ για να μην παρεξηγηθώ. Μου λένε φίλοι από το ΠΑΣΟΚ (ούτε ένας ούτε δύο, σημειωτέον...) ότι ο πρόεδρος ο Ευάγγελος ο Βενιζέλος αδυνατεί να κρύψει τα αισθήματα που του προκαλεί η Θεοδώρα η Τζάκρη. Οταν η καλή βουλευτίνα από τα Γιαννιτσά παίρνει τον λόγο στις συνεδριάσεις, ο Βενιζέλος ζητεί να του φέρουν ένα μπολ κεράσια, τα οποία τρώει σκυμμένος, χωρίς ποτέ να ρίχνει έστω μία ματιά στην επιτομή της γιαννιτσιώτικης κομψότητας που στέκεται απέναντι του και αρθρώνει πολιτικό λόγο. Την ώρα αυτή, μου επισημαίνουν ότι πολύ συχνά τον παρατηρούν να κρατά ένα κουκούτσι στα δάκτυλά του και να το εξετάζει, σαν να μην έχει αποφασίσει τι θέλει να το κάνει. Ε λοιπόν, όχι, κύριε πρόεδρε! Οχι! Επιτρέψτε μου να νομίζω ότι μαντεύω τις τρομερές σκέψεις σας εκείνη τη στιγμή της δοκιμασίας και σας εξορκίζω να μην το κάνετε! Μην ξεχνάτε την αστική αγωγή σας... »

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ