Σκοτώστε τις Pussy Riot – Ρωσικό video game στο οποίο στόχος είναι η εξόντωση του συγκροτήματος - iefimerida.gr

Σκοτώστε τις Pussy Riot – Ρωσικό video game στο οποίο στόχος είναι η εξόντωση του συγκροτήματος

Σκοτώστε τις Pussy Riot – Ρωσικό video game στο οποίο στόχος είναι η εξόντωση το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει περάσει τόσος καιρός, αλλά οι χριστιανικές οργανώσεις έχουν ακόμη στο στόχαστρο τις Pussy Riot. Κυριολεκτικά. Στη Ρωσία μία Ορθόδοξη ομάδα νεότητας παρουσίασε ένα video game στο οποίο στόχος του παίκτη είναι να σκοτώσει τα μέλη του πανκ συγκροτήματος.

Οι τρεις γυναίκες ξεσήκωσαν την κοινή γνώμη στη Ρωσία όταν τραγούδησαν μία «πανκ προσευχή» κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν σε ναό της Μόσχας. Οι δύο από αυτές εκτίουν διετή ποινή φυλάκισης καθώς τον περασμένο Αύγουστο καταδικάστηκαν για χουλιγκανισμό.

«Πρέπει να τις σκοτώσεις με έναν σταυρό, πριν μπουν στην εκκλησία. Αυτός είναι ο στόχος», εξήγησε ο Μπόρις Γιακεμένκο, που οργάνωσε το φεστιβάλ της Ορθόδοξης ομάδας νεότητας στο οποίο παρουσιάστηκε το παιχνίδι.

Δεν το υποδέχθηκαν όμως όλοι με τον ίδιο ενθουσιασμό. «Είναι αποκρουστικό», δήλωσε ο Ντμίτρι Λιτβίνοφ, ένας 22χρονος που είχε την ευκαιρία να παίξει. «Με τις πράξεις τους έφεραν τον εαυτό τους σε αυτή τη θέση», απάντησε από την πλευρά της η Μαρία Βοσκρεσένσαγια, η οποία σχεδίασε τα γραφικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ