H πανέμορφη δημοτική αστυνομικός που έκλεψε τα φλας στη Συγγρού στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας [εικόνα] - iefimerida.gr

H πανέμορφη δημοτική αστυνομικός που έκλεψε τα φλας στη Συγγρού στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές είναι οι φωτογραφίες και τα πλάνα που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο από τη σημερινή μηχανοκίνητη πορεία των δημοτικών αστυνομικών, με κατάληξη τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού. Ανάμεσά τους και μια αστυνομικός που έκανε όλα τα βλέμματα να στραφούν επάνω της.

H πανέμορφη δημοτική αστυνομικός που έκλεψε τα φλας στη Συγγρού στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Με aviator γυαλιά ηλίου που είχαν πράσινους φακούς καθρέπτες και φορώντας τη στολή της έλαβε μέρος στις διαδηλώσεις εναντίον του πολυνομοσχεδίου. Η πορεία ξεκίνησε από την Αγίου Κωνσταντίνου, πέρασε από τη Βουλή, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και κατέληξε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, απ όπου και η συγκεκριμένη φωτογραφία.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ