Διαμαρτυρία έξω από τα στούντιο που εκπέμπει η ΕΔΤ κάνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ - iefimerida.gr

Διαμαρτυρία έξω από τα στούντιο που εκπέμπει η ΕΔΤ κάνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε διαμαρτυρία έξω από τα ιδιωτικά στούντιο από τα οποία εκπέμπει η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και καταγγέλλουν την κυβέρνηση πως «εκπέμπει πειρατικά» μέσα από ιδιωτικά στούντιο.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί από το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από τα στούντιο στο Μαρκόπουλο από τα οποία εκπέμπει η ΕΔΤ, έχουν απευθύνει κάλεσμα σε Σωματεία και εργαζόμενους να πλαισιώσουν δυναμικά τη σημερινή τους κινητοποίηση. Σε αυτό το πλαίσιο, η ΕΣΗΕΑ εξήγγειλε για σήμερα στάση εργασίας από τη 1 έως τις 6 το απόγευμα στα ιδιωτικά κανάλια.

Στην ανακοίνωση τους, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ κατηγορούν πως εδώ και ένα μήνα η κυβέρνηση «προσπαθεί να επιβάλει μαύρο- σκοταδισμό. Ενα μήνα η κυβέρνηση παρανομεί και προσπαθεί να τρομοκρατήσει», ενώ παράλληλα κάνουν λόγο για «συνεργαζόμενα» ΜΜΕ μέσω των οποίων «συκοφαντεί και λοιδορεί την ΕΡΤ και τους εργαζόμενους της».

Για τη λειτουργία της ΕΔΤ μέσα από ιδιωτικά στούντιο, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αναφέρουν: «μετά από ένα μήνα η κυβέρνηση δημιουργεί το κανάλι ΕΔΤ ή ΔΤ ή κάτι άλλο. Μετά από ένα μήνα εκπέμπει πειρατικά λίγες ώρες πρόγραμμα "κονσέρβα". Χρησιμοποιεί ιδιωτικές επιχειρήσεις που ανήκουν σε ιδιοκτήτες τηλεοπτικών καναλιών για την μετάδοση και διανομή του σήματος με περιφρούρηση από ειδικές δυνάμεις. Αυτή είναι η Δημόσια Τηλεόραση που θέλουν. Μια τηλεόραση ελεγχόμενη στα χέρια των ιδιωτικών συμφερόντων που θα εξυπηρετεί την προπαγάνδα τους. Όλα αυτά τη στιγμή που γίνονται χιλιάδες απολύσεις και καταλύονται οι κοινωνικές υποδομές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ