Θα γίνει επιτέλους δεκτός ο Σαμαράς από τον Ομπάμα; Συνεννόηση με Λευκό Οίκο για πιθανό ταξίδι Αύγουστο ή Οκτώβριο - iefimerida.gr

Θα γίνει επιτέλους δεκτός ο Σαμαράς από τον Ομπάμα; Συνεννόηση με Λευκό Οίκο για πιθανό ταξίδι Αύγουστο ή Οκτώβριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ Λευκού Οίκου και Μεγάρου Μαξίμου για να κλειδώσει η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Ουάσιγκτον και βεβαίως να γίνει δεκτός από τον Μπάρακ Ομπάμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Μιχάλη Ιγνατίου – και εκτενές άρθρο στην προσωπική του ιστοσελίδα- η επίσκεψη, εφόσον τελικά πραγματοποιηθεί, θα είναι η πρώτη του Αντώνη Σαμαρά στην Ουάσιγκτον με την ιδιότητα του πρωθυουργού.

Προσθέτει ο Μιχάλης Ιγνατίου «Πηγές στην Ουάσιγκτον μας είπαν ότι ο Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα επιθυμεί να συναντήσει τον κ. Σαμαρά και να τον στηρίξει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα. Εφόσον οι συζητήσεις ολοκληρωθούν, η επίσκεψη του Ελληνα πρωθυπουργού αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο Αυγούστου. Σε διαφορετική περίπτωση θα μετατεθεί για τον Οκτώβριο.»

Ειδική αναφορά γίνεται στα άρθρα των New York Times και Washington Post που τελευταία ασκούν σκληρή κριτική στους δανειστές και υποστηρίζουν την Ελλάδα και κυρίως τους πολίτες.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ