Τα διαμάντια του διαδικτύου: Απίστευτες ιστοσελίδες που ξυπνάνε την καλλιτεχνική σας φύση - iefimerida.gr

Τα διαμάντια του διαδικτύου: Απίστευτες ιστοσελίδες που ξυπνάνε την καλλιτεχνική σας φύση

Τα διαμάντια του διαδικτύου: Απίστευτες ιστοσελίδες που ξυπνάνε την καλλιτεχνική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ονειρευτήκατε ποτέ να μπορείτε να ζωγραφίσετε όπως ο Πικάσο, ο Πολόκ και άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες, ή ακόμη και να δημιουργήσετε δικά σας νεφελώματα; Στο διαδίκτυο όλα είναι δυνατά και υπάρχουν ιστοσελίδες που μπορούν να κάνουν πραγματικότητα την πιο τρελή σας έμπνευση.

Σας παραθέτουμε τις πέντε δημοφιλέστερες δημιουργικές ιστοσελίδες για χρήστες με... καλλιτεχνικές ανησυχίες.

1. Κάντο όπως ο Πολόκ
Ο λευκός καμβάς είναι μπροστά σας, ενώ το χρώμα αλλάζει σε κάθε σας κλικ του ποντικιού. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε με τη μέθοδο του Τζακσον Πολόκ. Η ιστοσελίδα υπάρχει στο διαδίκτυο τα τελευταία 10 χρόνια και είναι δημιουργία του Ελληνα Μίλτου Μανετά.
Επισκεφθείτε τη σελίδα εδώ

2. Πορτρέτα αλά Πικάσο
Κεφάλια, μάτια, μύτες και σχήματα από τα διασημότερα έργα του Ισπανού καλλιτέχνη βρίσκονται στη διάθεση σας για να τα συνδυάσετε όπως εσείς θέλετε και να δημιουργήσετε το δικό σας Picasso-Style έργο τέχνης με την υπογραφή της Ruder Finn Company.
Επισκεφθείτε τη σελίδα εδώ

3. Ζωγραφίστε το δικό σας Νεφέλωμα
Επιλέξτε τα χρώματα που προτιμάτε και πατώντας στον μαύρο καμβά του απόλυτου χάους κάντε το Νεφέλωμα της Μέδουσας να κοκκινίσει από ντροπή σε αυτή την πρωτότυπη δημιουργική σελίδα με την υπογραφή του 29a.ch.
Επισκεφθείτε τη σελίδα εδώ

4. Απλώστε το μελάνι
Διασπάστε και σκορπίστε τις σταγόνες του μελανιού που χορεύουν το χώρο δημιουργώντας εντυπωσιακά σχέδια
Επισκεφθείτε τη σελίδα εδώ

5. Lucio Fontana
Μία ακόμα δουλειά του Μίλτου Μανετά, η ιστοσελίδα υπάρχει από το 2011 και χρησιμοποιεί την τεχνική του Ολλανδού – Βραζιλιάνου καλλιτέχνη Ραφαέλ Ροζεντάαλ και σας επιτρέπει να σχεδιάσετε απίστευτες «ματωμένες» εικόνες με προοπτική. Ωστόσο μην προσπαθήσετε να δημιουργήσετε καμπύλες, δε θα τα καταφέρετε.
Επισκεφθείτε τη σελίδα εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ