Η Ντίσνεϊ ανακηρύσσει «θρύλο» τον Στιβ Τζομπς: Θα τον τιμήσει με το Legends Award - iefimerida.gr

Η Ντίσνεϊ ανακηρύσσει «θρύλο» τον Στιβ Τζομπς: Θα τον τιμήσει με το Legends Award

Η Ντίσνεϊ ανακηρύσσει «θρύλο» τον Στιβ Τζομπς: Θα τον τιμήσει με το Legends Awar
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγες μέρες η Disney ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να τιμήσει τον ιδρυτή της Apple Στιβ Τζομπς με το Disney Legend Award, σε σχετική εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 10 Αυγούστου στο Αναχειμ της Καλιφόρνια.

Ο λόγος που η Disney αποφάσισε να του απονείμει το συγκεκριμένο βραβείο, είναι γιατό ο Steve Jobs διατέλεσε διευθύνων σύμβουλος των Pixar Animation Studios και έγινε ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους της Disney το 2006 όταν η Pixar ενσωματώθηκε σε αυτήν, ενώ ήταν και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Disney ιδιότητα την οποία διατήρησε μέχρι το 2011 που έφυγε από την ζωή.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Disney Μπομπ Ιγκερ μιλώντας για την επερχόμενη βράβευση του Τζομπς δήλωσε:

«Το Disney Legend Award είναι ο μεγαλύτερος και πιο τιμητικός μας τίτλος. Απονέμετε σε άτομα με μοναδικά χαρίσματα. οραματιστές και γενικότερα σε όλους αυτούς που κατά την θητεία τους στην εταιρεία βοηθήσαν στην δημιουργία της μαγείας της. Οι 8 συνολικά άνθρωποι που βραβεύουμε φέτος βοήθησαν στο να δημιουργήσουμε μερικούς από τους πιο αξιαγάπητους χαρακτήρες και διασκέδασαν με τις δημιουργίες τους χιλιάδες ανθρώπους μεταφέροντας το μήνυμα μας σε ένα παγκόσμιο επίπεδο. Είναι όλοι τους μέρος της κληρονομίας της Disney και είμαστε πολύ περήφανοι που θα τους απονείμουμε αυτό το βραβείο.»

Στις 10 Αυγούστου, εκτός από τον Στιβ Τζομπς, το Disney Legend Award θα απονεμηθεί επίσης στους Τόνι Μπαξτερ, Κόλιν Κάμπελ, Ντικ Κλαρκ, Μπίλι Κρίσταλ, Τζον Γκουντμαν, Γκλεν Κένι και Εντ Γουαιν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ